De Vergadering
zoekt speelplekken!

De Vergadering is ondertussen gespeeld op het Fringe Festival en op zoek naar nieuwe speelplekken. Studio Dooie Mus is al met verschillende festivals en plekken in overleg, maar ook nog steeds op zoek. Ben of ken jij een speelplek die perfect zou zijn voor De Vergadering of wil je de voorstelling boeken? Stuur ons dan een bericht!

De Vergadering
op Amsterdam Fringe!

De Vergadering is geprogrammeerd op het Amsterdam Fringe Festival en is dus te zien in september 2023!

We zijn nog op zoek naar andere speelplekken. We houden jullie via deze weg en onze socials (@studiodooiemus) op de hoogte van de ontwikkelingen!

SPOKEN geselecteerd voor de Walhalla Pitch 2023!

De spanning stijgt in Werkplaats Walhalla! Op dinsdag 30 mei vindt de jaarlijkse Werkplaats Walhalla Pitch weer plaats, waarbij zes geselecteerde theatermakers hun plan mogen pitchen. Het is aan u, en aan een vakjury, om aan het eind van de avond één winnaar te kiezen die bij Werkplaats Walhalla een voorstelling mag gaan maken.

Benieuwd welke theatermakers u komend seizoen terug zal zien? Kom naar de Werkplaats Walhalla Pitch 2023!

Spectaculo

De Vergadering on tour!

We zijn al enige tijd bezig met het plannen van de tour voor De Vergadering. De eerste speeldata worden ondertussen bevestigd. Zo mogen we Festival Spectaculo aan onze tourlijst toevoegen!

Binnenkort volgen er meer data. Houd onze website in de gaten!

 

VOOR de KUNST-campagne succesvol afgesloten met meer dan 100%

De Voor de Kunst-campagne voor De Vergadering is succesvol afgesloten met een resultaat van €5022,-. 

Studio Dooie Mus dankt al de donateurs die dit resultaat mede mogelijk hebben gemaakt! 

De voorstellingen op het Fringe Festival zijn in de tussentijd gespeeld en met veel enthousiasme ontvangen!

VOOR de KUNST-campagne gestart voor De Vergadering!

Studio Dooie Mus is een Voor de Kunst-campagne gestart om geld op te halen voor de nieuwe voorstelling: De Vergadering. Ze streven naar een bedrag van 5000,- euro. Tegenover een donatie staan verschillende tegenprestaties. Doneren kan via www.voordekunst.nl

De Vergadering is geprogrammeerd op het Amsterdam Fringe Festival en is dus te zien in september 2023 en wordt gespeeld op 10, 11, 12 en 13 september 2023!

We zijn nog op zoek naar andere speelplekken. We houden jullie via deze weg en onze socials (@studiodooiemus) op de hoogte van de ontwikkelingen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!