De Vergadering
Absurde droogkomische vergadervoorstelling voor en over mensen die worstelen met alledaagse besluitvorming.

De tafel staat klaar. De agenda’s zijn geprint. Het water kan worden ingeschonken en de koffie loopt door. Hier wordt straks vergaderd. En hoe! 

Drie bestuursleden bereiden zich voor om dit besluitsvormingsvarkentje te wassen. Maar hoe eenvoudig is het eigenlijk om besluiten te nemen in een land waar polderen een werkwoord is?

Wat begint als een traditionele vergadering verandert al snel in een ritualistisch spel zonder woorden, waarin de personages de omgangsvormen onderzoeken die ze aan elkaar verbindt. Wat blijft er over van de vergadering als we de woorden laten voor wat ze zijn?

Met deze absurde muzikale beeldende mimevoorstelling duikt Studio Dooie Mus met humor in de wereld van de besluitvorming, heroverweging en twijfel. Deze absurde symfonie probeert een diepere betekenis te vinden in ons alledaags handelen.

Credits:
Regie/concept: Jelle Stiphout
Scenografie en kostuumontwerp: Esther Eveline Sloots
Spel: Lindsay Zwaan, Sjef van Schie & Brent de Vries
Muzikale ondersteuning: Wieke van Rosmalen & Reggy van Bakel
Compositie: Wieke van Rosmalen & Jelle Stiphout
Scenefotografie: Wieke van Rosmalen

Met dank aan: Feikes Huis, Charlotte Goesaerts, Samuel A. Bom, Paul Slangen, Stichting Het Verbond, Het Brand Cultuurfonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds & Het Amsterdams Fonds voor de Kunsten

Agenda

Extra speeldata volgen spoedig!

Wil je De Vergadering boeken? Dat kan!