Jelle Stiphout (1991) is een conceptueel beeldend kunstenaar en theatermaker. Tijdens zijn studie aan de Toneelacademie Maastricht (2018) heeft hij als regisseur een breed scala aan disciplines onderzocht. Van opera, muziektheater en locatietheater tot aan beeldende kunst, performance art en nieuwe media zoals games en bovenal de snijvlakken daartussen. 

Door een samenloop van omstandigheden heeft Jelle recent ontdekt dat hij bestaat en is hij een meer gerichte zoektocht aangegaan als mens en als kunstenaar. Die zoektocht kent veel verschillende thema’s, maar kenmerkend is de worsteling van de mens met zijn dagelijkse bestaan en realiteit in al zijn facetten. 

In 2023 opende Jelle zijn eigen fictieve pretpark met de naam Stipwoud, dat dient als conceptuele kapstok voor zijn werk. 

 

Lindsay Zwaan(1994) is acteur en theatermaker en is in 2019 afgestudeerd aan de acteursopleiding van de Toneelacademie in Maastricht. 

In haar laatste schooljaar liep zij stage in de voorstelling Kras van Toneelschuurproducties in de regie van Paul Knieriem. Na haar afstuderen speelde ze in de voorstelling Vind je dat Normaal? bij Maas Theater en Dans en was ze te zien in De Memers van Booi Kluiving. in 2023 was ze opnieuw te zien in een voorstelling van Booi genaamd SatisFactory. In september staat ze op het Amsterdam Fringe Festival met de voorstelling De Vergadering van Studio Dooie Mus. 

 Het camera acteren begon in 2012 met de film My life on planet B, gevolgd door een vaste bijrol in de televisieserie Smeris. Daarna speelde ze rollen in o.a. Fissa, Soof, DNA en Baantjer het Begin. De kortfilm Blauwe Regen, waarin zij haar eerste hoofdrol vertolkt, was vorig te zien op Cannes.

 In september gaat de serie Bodem in première op het Nederlands Filmfestival waarin ze de rol van Sally speelt. De serie is gemaakt door Eva Crutzen en zal na het festival te zien zijn op televisie.

 

 
 

 

Esther Eveline Sloots (1992) studeerde in 2019 af aan de Toneelacademie Maastricht in de richting scenografie en kostuumontwerp. Sinds haar afstuderen is ze als kostuumontwerper onder andere verbonden geweest aan Toneelgroep Maastricht, Parels voor de Zwijnen, Studio Her en The 100 Hands. Naast haar werk als decor en kostuumontwerper neemt ze ook vaak productionele taken op zich.

Esther benadert de projecten waaraan ze werkt met een hands-on mentaliteit. In haar ontwerpen streeft ze naar een balans tussen functionaliteit en esthetiek. Zo tracht ze in haar ontwerpen een speeltuin te ontwikkelen voor acteurs en makers en onderzoekt ze voortdurend de speelbaarheid van decor en kostuum. 

In 2019 won Esther de René Lobo Stok.